Відеоекрани ЕКТА на виставці Integrated Systems Europe 2012

02.02.2012

Амстердам (Нідерланди), 31 січня - 2 лютого 2012. Компанія ЕКТА прийняла участь в одному з наймасштабніших подій європейського ринку аудіовізуального устаткування і системної інтеграції - міжнародній виставці Integrated Systems Europe 2012. На стенді компанії (11С79) була представлена ​​оригінальна конструкція з світлодіодних екранів з рухомим механічним елементом, а також інтерактивна світлодіодна відеопідлога.

 

 

Створення екранної конструкції з рухомим механічним елементом стало можливим завдяки винятковій компактності світлодіодних модулів ЕКТА, а також завдяки унікальній системі управління ERMAC / SPU-005, розробленої фахівцями компанії для вирішення найскладніших завдань у сфері візуалізації інформації. Використання статичного і динамічного екрану в єдиній системі дозволяє демонструвати ігровий і розважальний контент з вражаючими ефектами.

 

 

Міжнародна виставка Integrated Systems Europe є ключовою подією європейського ринку комплексних аудіовізуальних рішень, ефективним майданчиком для активного обміну досвідом та встановлення ділових зв'язків. Чотири роки тому виставка ISE перейшла під керівництво Асоціацій InfoComm International і CEDIA. У 2012 році 825 експонентів ISE представили технології впровадження та налаштування складних ІТ-систем, а також вбудовуванні аудіо- і відеорішення, розподільні пристрої, електронні компоненти, послуги з розробки, управління виробничими та організаційними процесами, консалтинг. Таким чином, кількість компаній, які беруть участь у виставці, зросла на 15% порівняно з попереднім роком. ISE-2012 відвідали в цілому більше 40 тис. Осіб, що на 17% більше, ніж у 2011 році.