Світлодіодні дорожні знаки і табло на виставці «АвтоДорЕкспо'2011»

22.11.2011

Компанія ЕКТА прийняла  участь у VIII Міжнародному форумі з проектування, будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг «АвтоДорЕкспо'2011», який проходив у Києві з 15 по 17 листопада 2011 року. Організаторами головної виставкової події автодорожньої промисловості України є Державна служба автомобільних доріг України «Укравтодор», а також виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Експозиція «АвтоДорЕкспо» традиційно включає новітні розробки в області технологій та обладнання для будівництва, ремонту, обслуговування доріг, мостів і тунелів, а також техніку, засоби організації та регулювання дорожнього руху, інженерно-технічне обладнання та пристосування для безпеки руху, автозаправні комплекси, а також послуги з проектно-пошуковим роботам та облаштування автомобільних трас. На стенді компанії була представлена ​​нова серія світлодіодних дорожніх знаків і табло змінної інформації ЕКТА LED-VMS, а також дослідні зразки світлодіодних освітлювальних приладів для міських вулиць, міжміських трас і об'єктів комунального господарства.

 

Світлодіодні дорожні знаки і табло ЕКТА призначені для відображення оперативних, попереджувальних та інформують повідомлень про погодні умови та стан полотна дороги, про проведення ремонтних робіт і затори, а також для демонстрації схем об'їзду та іншої інформації. Вся продукція цієї серії захищена від негативного впливу зовнішнього середовища. Ексклюзивна архітектура модуля знака і застосування спеціалізованих індустріальних компонентів гарантують повний захист від вологи і безперебійну роботу всіх дорожніх рішень ЕКТА при температурі від -40 ° C і до + 50 ° C. Підтвердженням виняткової надійності автодорожньої продукції ЕКТА служить участь компанії у масштабних проектах із забезпечення дорожньої безпеки на нових трасах Туркменістану.

 

Світлодіодні освітлювальні прилади ЕКТА для освітлення вулиць, площ, автомагістралей, подвірь, парків та спортивних майданчиків були вперше представлені на виставці-презентації енергозберігаючої світлодіодної освітлювальної техніки, що проходила в Кабінеті міністрів України в серпні 2011 року. Енергозберігаючі освітлювальні рішення ЕКТА відповідають європейським стандартам і заслужили високу оцінку фахівців сфери будівництва автомобільних доріг та комунального господарства.