Світова прем'єра 3D-LED екрану на виставці REX

06.10.2011

З 27-30 вересня 2011р в КиївЕкспоПлаза пройшла 15-а виставка рекламних технологій REX-2011. Серед учасників виставки важко було не помітити великий світлодіодний екран, що показує зачаровуючі ролики в 3D-форматі. Ця новинка компанії ЕКТА розроблена в 2010р. Прем'єра 3D-екрану відбулася в 2011 р спочатку в Європі, а тепер і в Україні. Світлодіодна 3D-технологія ЕКТА була розроблена спеціально для орендного парку компанії, як інструмент для проведення ділових і розважальних заходів. Ринок івентів хоч і «дрімає», проте нові технології наполегливо проникають в наше життя. Вже зараз 3D-технологію все частіше застосовують в бізнесі в цілях просування. Наприклад, для презентацій, або на виставках. Світлодіодна технологія особлива тим, що екран можна використовувати в добре освітлених приміщеннях і навіть на вулиці, зображення на такому екрані дуже реалістичне і барвисте.


На виставці був інстальований світлодіодний 3D-екран високої роздільної здатності, екран ввігнутої форми розміром 5,2 х 2,8 м був прикрашений з боків стелами з світлодіодних модулів. Також в якості декоративного елемента була представлена світлодіодна підлога. Відеоекрани можуть бути будь-яких розмірів і конфігурації. Завдяки модулям, з яких складається екран, можна зібрати нестандартне відеополотно. Особливістю відеостенда було комбінування двох технологій: 3D і інтерактив. Інтерактив - це технологія, яка завдяки руху і діям користувача змінює зображення на екрані. У комплексі зі світлодіодним 3D-екраном було продемонстровано сучасне рішення для презентацій чи конференцій, коли користувач може управляти 3D-зображенням на відстані.


На завершення слід додати, що перший комерційний проект по оренді 3D-екрану ЕКТА був реалізований в Швеції в травні 2011р. для прямої трансляції фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА на замовлення компанії Viasat. Ефект присутності, якісне зображення і комерційний успіх проекту доводять значимість і майбутній успіх 3D-технологій для видовищних заходів.