Компанія ЕКТА на виставці Prolight + Sound 2011 в Франкфурті

11.04.2011

Стенд компанії ЕКТА на міжнародній виставці Prolight + Sound 2011, присвяченій обладнанню та технологіям для проведення подій і шоу, представляв собою оригінальну конструкцію з hi-end світлодіодних відеоекранів підвищеної контрастності моделі iLVM 6C-В з кроком пікселя 6 мм. Вигнутий в горизонтальній площині центральний відеоекран з боків був обрамлений відеостелами, а над екраном з модулів цієї ж моделі були зібрані три світлодіодних арки.


Вся конструкція у вигляді амфітеатру транслювала відео у форматі 3D. Демонстрація 3D-відео на світлодіодному екрані стала можливою завдяки використанню системи управління екранами ERMAC / SPU-005, розробленої компанією ЕКТА спеціально для вирішення найскладніших завдань в області візуалізації. Це має особливе значення для сфер, де постійно потрібні нестандартні візуальні рішення: шоу-бізнес, івент-індустрія, телебачення та ін.


До числа креативних продуктів для створення оригінальних відеодекорації відноситься і світлодіодна відеопідлога ЕКТА WOWfloor. Цей продукт також був представлений на стенді компанії. Інтерактивна світлодіодна відеопідлога WOWfloor дозволяє відображати на своїй поверхні різні візуальні ефекти в залежності від присутності на ній об'єктів та їх переміщень. Вона легко збирається з квадратних світлодіодних модулів розміром 0,78 x 0,78 м і вагою від 12 до 32 кг залежно від матеріалу захисно-декоративної панелі. Інтерактивність відеопідлоги забезпечується датчиками освітленості, поєднаними з активними інфрачервоними датчиками, що дозволяє визначати наявність об'єкта в конкретній точці на поверхні модуля. Ці дані передаються програмою, яка в залежності від налаштувань, відображає на поверхні відеопідлоги необхідні ефекти.


Наявність власної орендної компанії дозволяє інженерам ЕКТА створювати світлодіодні продукти, що максимально відповідають вимогам, які виникають в прокатному бізнесі. Екрани ЕКТА відрізняються технологічною досконалістю, безкомпромісною якістю і надійністю, довгим терміном служби, економічністю і низькою сумарною вартістю володіння (TCO - Total Cost of Ownership). Це підтверджується тисячами концертних турне, телевізійних шоу та інших аналогічних заходів за участю зірок світового шоу-бізнесу, проведених на території країн СНД і Євросоюзу.