«Ніч рекламожерів» з відеоекранами ЕКТА

30.11.2011

Київ, 26 листопада 2011. Компанія ЕКТА здійснила технічний супровід «Ночі рекламожерів», встановивши в лаунж-зонах три світлодіодних відеоекрани моделі iLVM 6C розміром 3,2 х 2,4 м кожен. Ніч рекламожерів («La Nuit des Publivores», «The Night of the AD Eaters») - світове шоу, що існує з 1981 року, під час якого протягом 6 годин однієї ночі на великому екрані демонструється 500 найкреативніших і дотепних рекламних роликів. Автором проекту і власником бренду «Ніч рекламожерів», а також власником найбільшої в світі колекції рекламних роликів «Сінематека» є француз Жан Марії Бурсіко (Jean Marie Boursicot).

 

Під час заходу рекламні ролики демонструються трьома блоками по 1,5 години кожен. У перервах між показами всі гості «Ночі рекламожерів» мають можливість взяти участь у різноманітних конкурсах від спонсорів події та переглянути шоу-програму. Одним з основних розваг київської «Ночі» стала фотосесія на тлі світлодіодних (LED) екранів ЕКТА під назвою «sLED пожирача». Яскраві зображення на відеоекрані і можливість зробити оригінальне фото привернули підвищену увагу глядачів. Фотографії доступні на сторінці ЕКТА на Facebook. (Умови використання фотографій на сайті).


Світлодіодні екрани - оптимальний рекламний інструмент, засіб для створення позитивного іміджу компанії. Крім того, якісні світлодіодні екрани можуть бути використані для конструювання інтерактивних ігор і стати органічною частиною розважальної програми.