ЕКТА взяла участь у міжнародній виставці Integrated Systems Europe в Амстердамі.

31.01.2013

З 29.01.2013 р по 31.01.2013 р Компанія Екта прийняла участь у 10-й міжнародній виставці Integrated Systems Europe в Амстердамі.

 

На стенді компанії були представлені нові розробки ЕКТА: світлодіодні екрани моделей iLVM 1.9CE і iLVM 4C-Qs серії LED-Wall Indoor і LVM 6C-Q серії LED-Wall Outdoor, новітня модель інтерактивної світлодіодної підлоги ЕКТА WOWfloor LVF 24C, а також унікальна система управління екранами нового покоління ERMACPlus / SPU 006.

 

Також у цьому році, крім основного стенду, ЕКТА встановила екран власного виробництва в зоні входу С (Holland Entrance) у виставковому центрі Amsterdam RAI. Опуклі над поверхнею екрана літери «ISE» заввишки 2,3 м привертали особливу увагу відвідувачів і учасників виставки. На екрані транслювалася реклама компанії ЕКТА і організатора самої виставки - Integrated Systems Europe 2013.

 

ISE - найбільш значна подія світового ринку електронних систем, АV-обладнання та послуг для корпоративного і домашнього сектора.

З кожним роком масштаб виставки зростає, збільшується кількість відвідувачів і представлених технологій. В рамках виставки, крім безпосередньої демонстрації компаніями своїх досягнень, проходять семінари, конференції та лекції.