EKTA на Hospitality Awards 2013

03.12.2013

3 грудня в одному з кращих готелів України, InterContinental Kyiv, відбулася третя щорічна церемонія національної премії HOSPITALITY AWARDS. Це єдина професійна премія в галузі гостинності в Україні, організатором якої виступає клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero.

Взяти участь у престижній премії у сфері «гостьовий сервіс» можуть тільки вітчизняні готелі, які пропрацювали на момент подачі заявки не менше 1 місяця. Для участі необхідно було на офіційному сайті проекту заповнити відповідну анкету. На першому етапі перевіряв анкети аудитор - Grant Thornton, на другому - компетентні члени журі. Цього року, за численними проханнями, крім двадцяти основних номінацій були введені дві нові: «Краща маркетингова кампанія року», «Гірськолижний готель року». За умовами проекту кожен учасник може бути представлений тільки в двох на вибір. «Кращий ресторан в готелі» - номінація, в якій готелю можуть брати участь разом з двома основними.

Компанія ЕКТА створила незвичайний вигнутий екран для церемонії HOSPITALITY AWARDS. Конструкція відеополя складалася з 4 увігнутих П-подібних екранів, які розташовуючись один над іншим, обрамляли центральний екран. Також був використаний рухомий ​​механічний елемент для основного екрану, завдяки якому під час церемонії частина модулів екрану пересувалися в бік, створюючи двері для проходу учасників.

Переглянути проект «HOSPITALITY AWARDS» в Портфоліо